PRAKTISK INFO

Praktisk info

Udøveren til træning

Når du møder op til træning, er det vigtigt at du er klædt rigtigt på i forhold til den idrætsaktivitet du dyrker.

Hav afslappet tøj på som fx T-shirt og shorts/leggings, gymnastikdragt eller træningstøj. Til svømning skal du have badedragt eller badebukser på.

Til gymnastik har du enten gymnastiksko på eller bare tæer. Til de øvrige idrætsgrene inkl. rope-skipping skal du have indendørs sko på.

  • Det er ikke tilladt at bære smykker til træning
  • Det er ikke tilladt at have tyggegummi til træning
  • Husk en drikkedunk med vand
  • Husk at tisse af inden træningen, så du er klar når timen starter

Glemte sager afleveres i caféen, så kontakt evt. din træner først og ellers kontakt caféen.

Vi forbeholder os ret til at aflyse op til 3 gange uden kompensation.

Forældre

Vi har brug for dig!

  • Forældrene skal sørge for at udøveren kommer til tiden til træning
  • Bakke op om instruktørernes anvisninger
  • Forældre kan ikke forvente at være i salen under træning, da vi oplever, at det tager gymnasternes opmærksomhed. Vi ser vores træninger, som en oplagt mulighed for børnene, på en sjov måde, at gå fra at have mor og far med til at være selvstændige
  • Husk det er gymnastens navn og oplysninger, der skal stå under tilmeldingen.

Afhængigt af hvilken idræt dit barn er tilmeldt, så varer en træning mellem 30 og 115 min.

Når vi er i hallen varer en træningstime 55 min. Tit er hallen booket til andre efter os og vi skal derfor være ude 5 min før de andre har hallen. Derfor har vi brug for jeres hjælp til at hjælpe vores trænere med at rydde redskaberne op. Kom gerne ind 10 min før afslut og begynd at rydde redskaberne ud i redskabsrummet. Vores trænere  er behjælpelige med at henvise redskaberne til deres korrekte placering.

Hvis du er utilfreds med noget eller dit barn klager over noget i vores træningstimer, så kontakt vores trænere eller alternativt bestyrelsen, så vi kan få en konstruktiv og positiv dialog.

Opbakning

Vi er mange frivillige i HUGF, som gør en ekstra indsats for at få foreningen til at fungere ved at tilbyde forskellige arrangementer. Vi har brug for jeres opbakning til de arrangementer vi stabler på benene. Og vi kan altid bruge et par ekstra hænder.

Det kan være til foldning af vores program til gymnastikopvisningen, billetsalg, hjælp til redskaber, hjælp til stævner, nye idéer, der skal prøves af – der er mange muligheder.