PRAKTISK INFO

Praktisk info

Træning

Når du møder op til træning, er det vigtigt at du er klædt rigtigt på i forhold til den idrætsaktivitet du dyrker.

Hav afslappet tøj på som fx T-shirt og shorts/leggings, gymnastikdragt eller træningstøj. Til svømning skal du have badedragt eller badebukser på.

Til gymnastik har du enten gymnastiksko på eller bare tæer. Til de øvrige idærtsgrene inkl. ropeskipping skal du have indendørs sko på.

Det er ikke tilladt at bære smykker til træning.
Det er ikke tilladt at have tyggegummi til træning.
Husk en drikkedunk med vand.
Husk at tisse af inden træningen, så du er klar når timen starter

Glemte sager afleveres i caféen, så kontakt evt. din træner først og ellers kontakt caféen.

Vi forbeholder os ret til at aflyse op til 3 gange uden kompensation.

Til dig som forælder

Vi har brug for dig!

Vi træner mellem 45 min og 90 min afhængigt af hvilket hold dit barn går på. Hver gymnastiktime slutter 5 min før hver klokketime. Tit er hallen booket til andre efter os og vi skal derfor være ude 5 min i hel. Derfor har vi brug for jeres hjælp til at hjælpe vores trænere med at rydde redskaberne op. Kom gerne ind 10 min i og begynd at rydde redskaberne ud i redskabsrummet. Vores trænere er behjælpelige med at henvise redskaberne til deres korrekte placering.

Hvis du er utilfreds med noget eller dit barn klager over noget i vores træningstimer, så kontakt vores trænere eller alternativt bestyrelsen, så vi kan få en konstruktiv og positiv dialog.

Opbakning

Vi er mange frivillige i HUGF, som gør en ekstra indsats for at få foreningen til at fungere ved at tilbyde forskellige arrangementer. Vi har brug for jeres opbakning til de arrangementer vi stabler på benene. Og vi kan altid bruge et par ekstra hænder.

Det kan være til foldning af vores program til gynmnastikopvisningen, billetsalg, hjælp til redskaber, hjælp til stævner, nye idéer, der skal prøves af – der er mange muligheder.