E-sport

E-sport

Vi har indgået et samarbejde med UngVejen med henblik på at oprette esport i HUGF regi.

Holdopstart: Søndag den 17. september kl. 18.00-20.00

Sted: Højmarkskolen, Højmarksvej 16, 6670 Holsted

Målgruppe: Fra 7. kl. og op til 25 år

   Trænere: Kristoffer og Kenneth

   Jeg hedder Kristoffer og bor i Brørup sammen med sin kone og 2 børn. Jeg har spillet i mange år og synes det sjovt og at det kunne være fedt at lære nogle af de forskellige fif’s fra mig. Derfor blev jeg esportstræner.

   Jeg hedder Kenneth og bor i Lindknud, hvor jeg har et lille hus. Jeg har mit eget lille hygge gaming setup, hvor jeg bruger mange timer på at spille og forbedre mig. Jeg bruger tid på at træne og som esportstræner vil jeg gerne give noget af den erfaring videre.

   Der er plads til 15 spillere og der er tilmelding efter først til mølle princippet.

   Vil du gerne blive dygtigere til sammenhold, e-sport og kommunikation? Så er dette holdet for dig.

   Udover at blive en dygtigere spiller til CS:GO, vil der være fokus på at fremme god kommunikation og adfærd spillerne imellem. Derudover skal vi have dannet nogle hold, der kan tage ud til konkurrencer.

   Du skal have en steam account og en discord konto med for at kunne deltage.

   En steam konto bruger vi til at spille med. Klik her for at oprette en steam konto: https://store.steampowered.com/login/

   En discord konto bruger vi til at snakke med hinanden med. Klik her for at oprette en discord konto: https://discord.com

   Du kan låne en steam og discord konto de første par gange, men så skal du sørge for at have dine egne koder med hver. Det er også vigtigt, at du har adgang til en mail, som du selv kan checke.

   Du kan følge os på vores egen facebookside: Reavers/Hugf

   Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten via vores hjemmeside eller på vores facebook-side.

   Vi ses!