Parasport

Parasport

Mix-hold og Rytmisk gymnastik

Holdet er for voksne udviklingshæmmede mænd og kvinder og hedder Mix-holdet. Der tilbydes gymnastik og forskellige aktiviteter fx aerobic, linedance, stafet, boldspil og hop på airtrack. Der arbejdes også med små serier med håndredskab, og holdet deltager hvert år i en eller flere gymnastikopvisninger.

Der tilbydes også Special Olympics rytmisk gymnastik for piger/kvinder fra 16 år og opefter. Der arbejdes med bold, sjippetov, tøndebånd og vimpel. Gymnastikken tilpasses den enkelte gymnasts funktionsniveau. Hvert andet år deltages på Special Olympics Idrætsfestivalen i Danmark.

Hvert andet år tilbydes sommeraktiviteter en gang om måneden i alt 3 gange i perioden april til juli. Det kan være fx svømning, vandgymnastik, bowling, boldspil eller udendørsaktiviteter.

Træningstider for sæson 2020-21:

Tirsdag
Kl. 18.30-19.45: Mix-hold
Kl. 19.45-21.00: Rytmisk gymnastik

For yderligere information

Trine Lyngsø, tlf 30 27 32 48
Mail: namn@stofanet.dk

VIGTIG information om COVID-19 retningslinier i forbindelse med opstart
Vigtig information omkring COVID-19 smittelister
Det er tid til sæsonopstart i vores forening og COVID-19 smittefaren lurer stadig, derfor er det vigtigt, at vi alle tager vores forholdsregler.

Èn ting er de fastsatte rammer med antal, afstand og rengøring, de skal selvfølgelig alle overholdes. En anden ting er registrering af alle deltagere/medlemmer fra første træning, da det kan være en vigtig brik i smitteopsporing, hvis der senere skulle vise sig, at opstå en smittesituation.
Derfor opfordrer vi på det kraftigste til, at ALLE være registreret, før de må deltage i en træning, et arrangement eller andet i HUGF.

Vi vil derfor gerne have at I tilmelder jeres børn via Conventus inden sæsonstart, således vi har oplysninger på alle udøvere. Er de ikke registreret i Conventus til 1. træning, forbeholder vi os retten til at afvise dem til træningen