Idræt om dagen

Idræt om dagen

Mødetidspunkt: 9.30-11.30

Start: fra den 1. september starter Idræt om dagen igen frem til og med den 15. december (ferie i uge 42). Vi starter igen den 5. januar til og med den 23. marts (ferie i uge 7).

Pris fra 36-51: 350 kr.
Sæson 2020-21: 575kr.

Idræt om dagen er for alle, der har lyst til at bevæge sig uanset niveau.

 

Vi starter med 45 min., hvor kroppens muskler bliver rørt. Derefter 45 min. med badminton, ringo eller andre aktiviteter. Vi afslutter med 30 min. socialt samvær, hvor der kan købes kaffe (10 kr.).

Instruktører: Ergoterapeut Dorthe Hallen og Mikael Vittrup.

For yderligere informationer se Idræt om dagen

 

VIGTIG information om COVID-19 retningslinier i forbindelse med opstart
Vigtig information omkring COVID-19 smittelister
Det er tid til sæsonopstart i vores forening og COVID-19 smittefaren lurer stadig, derfor er det vigtigt, at vi alle tager vores forholdsregler.

Èn ting er de fastsatte rammer med antal, afstand og rengøring, de skal selvfølgelig alle overholdes. En anden ting er registrering af alle deltagere/medlemmer fra første træning, da det kan være en vigtig brik i smitteopsporing, hvis der senere skulle vise sig, at opstå en smittesituation.
Derfor opfordrer vi på det kraftigste til, at ALLE være registreret, før de må deltage i en træning, et arrangement eller andet i HUGF.

Vi vil derfor gerne have at I tilmelder jeres børn via Conventus inden sæsonstart, således vi har oplysninger på alle udøvere. Er de ikke registreret i Conventus til 1. træning, forbeholder vi os retten til at afvise dem til træningen